Design Roll up - 5 staturi utile
Sub Category 1

Design Roll up - 5 staturi utile

5  sfaturi pentru realizarea grafica a unui roll-up publicitar

Roll-Up Banner sunt  cunoscute și sub numele de bannere cu role sau bannere trase, reprezintă o optiune importantă pentru orice expozant care dorește să se remarce la un eveniment sau la o expoziție. Acestea pot fi, de asemenea, folosite pentru a avea un impact mare în magazin sau în locul dvs. de afaceri, ca un mare plus față de materialul de vânzare. Obținerea designului și a informațiilor potrivite pe banner-ul dvs. este atât de importantă în ceea ce privește generarea unui impact. O modalitate de a vă asigura că bannerul dvs. Roll-Up va avea un impact este să obțineți dreptul de design. Un stand de banner trebuie tratat ca orice altă parte a strategiei dvs. de marketing. Ar trebui să i se acorde aceeași atenție ca un anunț de ziar, un prospect de promovare sau un anunț care va fi plasat pe televizor sau pe radio. Este o modalitate de a vă promova marca și produsul sau serviciile pentru o audiență captivă, astfel încât este important ca designul dvs. să fie eficient în obținerea mesajului dorit. Ne-am uitat recent la 7 avantaje pentru a apărea standuri și una dintre acestea a fost abilitatea de a vă lua mesajul pe drum. Un banner bun cu role  va face să observați și să trimiteți mesajul potrivit dacă este proiectat eficient.

Mai jos sunt 5 sfaturi pentru a crea un Banner eficient:

1. Mențineți logo-ul dvs. în partea de sus: Utilizați partea de sus a standului pentru a afișa sigla companiei și mesajul de bază. Este important să aveți mesajul principal la nivelul ochilor, deci dacă acesta este sloganul dvs. de companie, o imagine a unui produs sau site-ul dvs., puneți-l la nivelul cel mai bun pentru a atrage atenția cuiva în timp ce trece pe lângă ea.

Roll-Up Banner - Imprimare digitală, Roller, Trageți, Stand retractabil Banner.

2. Gândiți-vă din stânga spre dreapta: Consumatorii sunt obișnuiți să citească de sus în jos și de la stânga la dreapta, așa că amintiți-vă acest lucru când completați bannerul cu informații. De asemenea, este important să includeți informații relevante și să păstrați cuvintele la un nivel minim. Amintiți-vă că mai multe informații pot fi întotdeauna furnizate de echipa de vânzări sau de broșurile, pliantele și cardurile asociate. 

Roll Up Banner.  Roller, Trageți, Stand retractabil Banner.

3. Imagini: Dacă aveți de gând să includă orice imagini pe roll-up stand, în special imagini de produs, apoi asigurați-vă că acestea sunt de înaltă calitate. Acestea ar trebui să fie cel puțin 300 dpi și salvate ca CMYK gata pentru imprimare. Nu trageți o imagine directă de pe un site web și creați-o în design, deoarece va fi de calitate slabă și salvată ca RGB. Amintiți-vă că încercați să captați atenția oamenilor și să le atrageți spre produsele dvs. Dacă aveți o lipsă de imagini relevante, verificați blogul nostru pe 5 dintre cele mai bune site-uri web pentru imagini gratuite și începeți să construiți o bibliotecă de imagini gratuite pe care le puteți utiliza.

Roll Up Banner Imprimare digitală

4. Culoare: Lăsați culoarea să fie prietenul tău când îți proiectezi standul. Culorile vă pot ajuta să ieșiți la o expoziție, dar trebuie să vă legați și să lucrați bine cu culorile corporațiilor existente și bineînțeles cu sigla. De asemenea, este important să țineți cont de impactul culorii de fond a ruloului dvs. în raport cu textul și imaginile. Toate imaginile și textul trebuie să fie clare și ușor de citit pe standul dvs. Culorile luminoase, cum ar fi roșu și portocaliu, pot atrage cu adevărat atenția, dar nu uitați să evitați folosirea împreună a galbenului și a albului, deoarece va fi cu adevărat greu să afli orice informație, în special de la distanță.

Roll Up Banner autocolante

5. Date de contact:Un ultim lucru pe care trebuie să-l amintiți atunci când vă proiectați standul banner-ului este detaliile dvs. de contact. Acest lucru este deosebit de important pentru o expoziție în care este posibil să nu discutați cu toți participanții. Detaliile de contact vor oferi vizitatorilor informații despre cum să vă contacteze cel mai bine dacă doresc să beneficieze de serviciile dvs. sau să afle mai multe despre un produs. Includeți site-ul dvs. Web, numărul de contact și adresa de e-mail (sau cel puțin una dintre acestea). O adresă a companiei și un canal social media precum Twitter și Facebook pot fi, de asemenea, folosite pentru a oferi clienților un alt canal care să vă contacteze. Detaliile de contact sunt adesea cel mai bine plasate în partea de jos a unui stand de banner, dar trebuie să fie clare pentru a fi citite și ușor de găsit. 

Comentarii

Lăsați un comentariu

* Câmp obligatoriu