zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Debitare/Frezare Pal melaminat

Evaluare  
14,28 RON
cu TVA Livrarea nu este inclusa Livrare intre 1-7 zile in functie de cantitate
Preturi speciale pentru Atelierele si Fabricile de Mobila
Mobilier
personalizat 100% 
Solictati oferta
Pret calculat: 
Pret pe metru liniar
Debitare plexiglass 
 : Router CNC Excitec cu vaccum  3x2 metri 
                                   Router Suda SD 1325 1.3 x2.5 metri
Fisiere acceptate: DXF Autocad , eps,ai
Pret afisat: pentru manopera / Pret pe metru liniar decupat
Material: nu este inclus in pretul afisat
Optional: Proiectare piesa / model
Discount garantat:  pentru lucrari repetitive sau si volum mare
Nou: Oferim si servicii de vopsire in camp electrostatic
Valoare minima comanda: 300 lei tva inclus


Alege grosime:
check Pe stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2023-03-05

 

Pentru comenzi sunați la 0728.138.225
SERVICIU DE RUTARE CNC PENTRU TOATE NEVOILE DVS.
TĂIERE CNC LA COMANDĂ

Serviciul nostru de rutare CNC acoperă o gamă largă de materiale, de la foi de lemn până la panouri acrilice. Indiferent dacă sunteți o companie care caută producție în masă sau un client de bricolaj care caută o bucată unică de MDF tăiată la formă, vă putem ajuta.

Scopul nostru este de a oferi tuturor clienților noștri cel mai bun serviciu posibil de rutare CNC și prelucrare a panourilor la cel mai competitiv preț. Echipa noastră prietenoasă și informată este întotdeauna la îndemână pentru a discuta despre proiectul dvs. și pentru a vă oferi sfaturi gratuite, acolo unde este necesar, pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră, indiferent de dimensiunea sau complexitatea sa, este finalizat la timp și la cel mai înalt standard posibil.

Cu sediul în Bucuresti, Megaokazii  poate acoperi toate nevoile dvs. de prelucrare a panourilor CNC acoperind o  game variata de materiale  si aplicatii.

Mdf decupat dupa forma
De la litere MDF și forme de MDF vopsite, până la plinte și panouri de perete MDF la comandă, serviciul nostru de tăiere CNC la comandă poate satisface toate nevoile proiectului dumneavoastră. indiferent de dimensiunea sau complexitatea lor

Placaj CNC
De la difuzoare CNC personalizate la rafturi uimitoare din placaj, avem abilitatea și capacitatea de a dezvolta și produce orice proiect de placaj tăiat CNC pe care vi-l puteți imagina. „Dacă poți să o schițezi, noi o putem face”

Acrilic CNC 
Expertiza noastră de tăiere CNC include, de asemenea, tăierea și modelarea foilor din acril, policarbonat și alte foi de plastic. De la piese individuale, până la serie mari de producție, vă putem ajuta cu următorul proiect.

Tabla compozita din Alumniu - Dibond
Tăierea la formă și canelarea în V Dibond pentru pliere sunt, de asemenea, îngrijite pe routerul nostru CNC. Trimiteți-ne doar o schiță de bază sau fișierele dvs. DXF, iar noi vă vom tăia și vă vom livra panourile direct la ușa dumneavoastră.

Decupare CNC Pal Melaminat
Serviciul nostru CNC de tăiere a melaminei este perfect pentru producția de dulapuri de dormitor și carcase de bucătărie la comandă. Tăierea și găurirea de precizie asigură că proiectul dumneavoastră merge împreună exact așa cum ar trebui.Momentan niciun client nu a publicat o recenzie

Ați putea dori, de asemenea...

6 alte produse în aceeași categorie: