zoom_in

Gravura Laser Sticla

Evaluare  
0,70 RON
cu TVA Livrarea nu este inclusa Livrare intre 1-7 zile in functie de cantitate
Pret calculat:  Pret pe centimetru patrat
Gravura CNC
:              LC1200Wklaser
                                   
Fisiere acceptate: DXF Autocad , eps,ai, bm
Pret afisat: pentru manopera / Pret pe centimetru patrat
Material: nu este inclus in pretul afisat
Optional: Proiectare piesa / model /grafica
Discount garantat:  pentru lucrari repetitive sau si volum mare
Valoare minima comanda: 150 lei tva inclus


check Pe stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2023-04-18

 

Pentru comenzi sunați la 0728.138.225

LC1390N_platforma_laser.png

Centrul de debitare MegaOkazii si Debitam.ro,cum la dispozitia dumneavostra!
Gravura 2d si 2,5 D la comanda !

Serviciul nostru de gravura  CNC acoperă o gamă largă de materiale, de la foi de lemn până la panouri acrilice. Indiferent dacă sunteți o companie care caută producție în masă sau un client de bricolaj care caută o bucată unică de MDF tăiată la formă, vă putem ajuta.


Scopul nostru este de a oferi tuturor clienților noștri cel mai bun serviciu posibil de rutare CNC și prelucrare a panourilor la cel mai competitiv preț. Echipa noastră prietenoasă și informată este întotdeauna la îndemână pentru a discuta despre proiectul dvs. și pentru a vă oferi sfaturi gratuite, acolo unde este necesar, pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră, indiferent de dimensiunea sau complexitatea sa, este finalizat la timp și la cel mai înalt standard posibil.

Cu sediul în Bucuresti, Megaokazii  poate acoperi toate nevoile dvs. de prelucrare a panourilor CNC acoperind o  game variata de materiale  si aplicatii.

Proiecte industriale
Folosim cea mai recentă tehnologie în gravarea laser și imprimarea directă pentru a oferi o mare varietate de servicii de marcare, gravare și etichetare pentru o serie de piețe industriale, inclusiv petrol și gaze, electrice, construcții, aerospațiale, medicale și multe altele. 


Proiecte de branding
Gravăm, marcăm sau imprimăm logo-ul dvs. pe aproape orice, deoarece brandingul este vital pentru afacerea dvs. Indiferent dacă aveți nevoie de materiale de marketing noi, cu logo-ul dvs. pe ele, de un premiu personalizat care se potrivește stilului companiei dvs. sau doar de un model de marcă pe care să îl oferiți la următorul eveniment,.

Proiecte personalizate
Excelem în a depăși provocările. Ceea ce înseamnă că ne plac proiectele personalizate. Aduceți articolul sau articolele pe care le doriți personalizate, iar echipa noastră de tehnicieni și designeri interni cu înaltă calificare vă va ajuta să vă ghidați prin procesul de transformare a viziunii dumneavoastră în realitate. Gravăm și imprimăm
chiar și articole de specialitate pe care alte companii nu le pot sau nu le vor.


Productie
Pentru întreprinderile mici și mijlocii din întreaga țară care necesită gravarea cu laser sau marcarea produselor lor, oferim servicii de producție de gravură externalizate la prețuri accesibile, inclusiv ambalare și transport direct. Cu gama noastră de echipamente de gravare și marcare cu laser și metode eficiente de procesare, putem oferi branding de înaltă calitate, personalizare sau personalizare produselor dumneavoastră. Aveți nevoie de răspuns rapid la clienții dvs.? Vom chiar împacheta și eticheta produsul dvs. conform specificațiilor dvs. și îl vom expedia direct acestora. Ne mândrim cu serviciul, calitatea și integritatea, așa că fiți siguri că produsul dvs. și orice informații vor fi tratate cu grijă și cu încredere.Momentan niciun client nu a publicat o recenzie

Ați putea dori, de asemenea...

16 alte produse în aceeași categorie: