• Nou
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Printare 3D

2,98 RON
cu TVA Livrarea nu este inclusa Livrare in 24 de ore
Pret calculat pe gram material
Tehnologie Genius Artilery
                 Creality 3 v.2
dimensune maxima prototip: 200x200x180 mm
rezolutie vertricala: 0.1 mm 
rezolutie obiect: 600x600 dpi
Grosime minima produs : 1 mm
Optional: servcii proiectare piese, la cote fixe
Optional: Postprocesare: chituire, vopsire electrostatica, tratament acetona,
              indepartare strat, slefuire, chituire
Comanda minima 150 leitva inclus
Pentru proiecte complexe va rugam solicitati oferta
printare 3d
check Pe stoc

Ultima oara acest produs a fost adaugat in cos in data de: 2023-01-24

 

Pentru comenzi sunați la 0728.138.225

imagine secundara.png


TRANSFORMĂ-ȚI IDEILE IN REALITATE CU SERVICIILE
NOASTRE DE IMPRIMARE 3D PREMIUM

Oferta noastră de servicii de imprimare 3D este ideală pentru oricine care dorește să transforme proiectele sale în produse finale .
Fie că e vorba de prototipuri, modele sau produse finite, noi vom transforma proiectele tale în realitate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și al echipei noastre de experți.

Cu imprimantele noastre 3D de de ultimă generație putem realiza printur pe o gama variata  materialele de calitate, cum ar fi:

  • PLA - (Acid polilactic) este un material popular pentru imprimarea 3D, fiind ușor de imprimat și având o bună rezistență mecanică. Acesta este utilizat în principal pentru prototipuri, modele și produse decorative.
  • ABS - (Acrilonitril butadien stiren) este un material durabil și rezistent la impact, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații funcționale. Acesta este utilizat în principal pentru piese de mașini, jucării și alte produse care necesită rezistență și durabilitate.
  • TPU - (Poliuretan termoplastic) este un material flexibil și rezistent la impact, cu proprietăți elastice similare cu cauciucul. Acesta este utilizat în principal pentru produse care necesită flexibilitate, cum ar fi protecții pentru telefoane mobile și role.
  • PETG - (Teraftalat de polietilenă) - este un material rezistent și durabil, cu o bună claritate și rezistență la căldură. Acesta este utilizat în principal pentru produse care necesită rezistență, cum ar fi recipiente pentru alimente și băuturi.
  • ASA - (Acronitril stiren acrilat) - este un material rezistent la intemperii și UV, cu o bună rezistență la căldură și impact. Acesta este utilizat în principal pentru produse care necesită rezistență la intemperii și UV, cum ar fi piese auto sau produse pentru exterior.